87 minutes | May 12th 2020

Een hart onder de riem in tijden van Corona

In de huidige coronacrisis worden veel mensen met een handicap, chronische ziekten en psychische klachten vergeten. Het was dus de hoogste tijd om in actie te komen met Ziek. De podcast! In deze aflevering komen 5 bekende én nieuwe gasten aan het woord. Ze vertellen hoe ze de coronacrisis beleven, waar ze mee worstelen en wat hen hoop geeft. 

We nemen je mee in verschillende online initiatieven, hebben het over brievenbuspraatjes en de Netflix film Crip Camp. Ook vertellen we waarom het de laatste tijd wat stiller was rondom Ziek. De podcast (hint: het heeft onder andere te maken met geweldig nieuws van Tamar). 

Ontzettend veel dank aan onze gasten Nazima, Robin, Jacqueline, Annika en Mira voor hun bijdrage. We hopen dat jullie veel herkenning en steun vinden in deze aflevering!

Let op: deze aflevering is een aantal weken geleden opgenomen en daardoor niet 100% actueel. Wil je op de hoogte blijven van actueler nieuws over de impact van de coronacrisis op chronisch zieke, gehandicapte en psychisch kwetsbare mensen, houd dan onze socials in de gaten én volg vooral ook belangenorganisatie Ieder(in).

------

Eline en Tamar investeren niet alleen tijd en energie in deze podcast, maar ook geld. Wil je ons daarbij een handje helpen? Check dan http://www.Patreon.com/ZiekDePodcast.

Ook helpen met het uittypen van de afleveringen, of een deel daarvan? Meld je dan aan bij ZiekDePodcast@gmail.com.

Genoemd in de aflevering:

Ook interessant:

Play
Like
Play Next
Mark Played