41 minutes | Apr 25, 2019

Susanne Duijvestein - de uitvaartondernemer die een hele branche wil opschudden

Susanne Duijvestein (32) is een bijzondere ondernemer met een bijzonder verhaal. Ze werkte twaalf jaar lang bij de Rabobank en had daar als 'high potential' een rooskleurige toekomst voor zich. Maar op een dag werd ze wakker en wist ze dat het tijd was om alles anders te doen. Ze besloot te stoppen met haar baan om als uitvaartondernemer haar eigen bedrijf Susanne Bij Afscheid te beginnen. 

In de vierde aflevering van Vallen en Opstaan hebben we het met Susanne over hoe het is om plotsklaps te stoppen met je baan om je droom na te jagen, hoe ze vervolgens uitvaartondernemer is geworden en waarom we allemaal meer met de dood bezig zouden moeten zijn.

Meer over Susanne, kijk op www.bijafscheid.com.

Vallen en opstaan is dé nieuwe podcast voor ondernemers en door ondernemers. Elke week spreekt host Vincent Reinders - zijn bedrijf 22tracks werd in 2011 ‘Startup van het Jaar’ en sloot 6 jaar later de deuren - met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hun ochtendrituelen, hoop en angst, succes en falen, vallen en weer opstaan.

Vallen en opstaan is een podcast van KPN en Dag en Nacht Media en is te beluisteren via Spotify, iTunes en www.kpn.com/vallenenopstaan. Het audiodesign is van Studio Kloaq, het coverdesign door Dominique van Rhee.

Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share