45 minutes | May 23, 2019

Bettina Perremuto (Juiciety) - Lokaal ondernemen met een missie (en met je ex!)

In deze aflevering gaan we het niet hebben over miljoenendeals met investeerders, maar duiken we in de startende onderneming van Bettina Perremuto. Bettina richtte samen met Cheryl Simson in 2015 Juiciety op, een Juicebar in Amsterdam Zuid-Oost. Met ingrediënten zoals bijvoorbeeld sopropo, tajerblad en madame Jeanette maken zij heerlijke juices en smoothies met een Caribische twist.

Los van het maken van sapjes, soepen en andere gezonde lekkernijen willen zij door het organiseren van Workshops en events zuid-oost het gezondste stadsdeel maken van Amsterdam. Het gaat in deze aflevering hebben hoe zij samen met haar ex een bedrijf runt, over sociaal ondernemen in de Bijlmer èn of ze de ambitie heeft om van Juiciety een landelijk begrip te maken.

Vallen en opstaan is dé nieuwe podcast voor ondernemers en door ondernemers. Elke week spreekt host Vincent Reinders - zijn bedrijf 22tracks werd in 2011 ‘Startup van het Jaar’ en sloot 6 jaar later de deuren - met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hun ochtendrituelen, hoop en angst, succes en falen, vallen en weer opstaan.

Vallen en opstaan is een podcast van KPN en Dag en Nacht Media en is te beluisteren via Spotify, iTunes en www.kpn.com/vallenenopstaan. Het audiodesign is van Studio Kloaq, het coverdesign door Dominique van Rhee.

Check ook

Juiciety = http://www.juiciety.nl/

Going Social = https://www.going-social.nl/trainingen/ondernemen-met-passie/

Mama Louise = https://mamalouise.nl/

Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share