41 minutes | Nov 6, 2022

Interrail for begyndere - de bedste råd til togferien gennem Europa

Drømmer du også om at rejse gennem Europa med en interrailbillet i baglomme, men er du i tvivl om, hvordan du griber det an? Så har du fundet den helt rette podcast. Denne episode er nemlig spækket med gode råd til en vellykket togferie.

Interrail er blevet en populær rejseform igen. 

Det er langt mere bæredygtigt end at flyve, og så handler det om at rejse i et lavere gear med mindre stress og jag. Interrail er en fleksibel rejseform, hvor du kan rejse frit med toget i 33 europæiske lande.  Lover vejrudsigten regn i Barcelona, kan du bare ombestemme dig og hoppe på toget til Prag. Du slipper for lufthavnens lange køer i sikkerhedskontrollen, og toget ankommer (som regel) midt i centrum og ikke langt uden for byen, hvor lufthavnen typisk er placeret.

Alle de mange fordele ved toget har fået salget af interrail-billetter til at boome, og de sidste somre har togene i Europa været fyldt rejseglade interrailere. 

Men har du aldrig været på interrail før, så kan det måske også virke uoverskueligt?

Skal du ud at flyve, kan du bare søge og booke på Momondo.dk. Helt så enkelt er det ikke, når det gælder i togrejser. Hvert land har sine egne bookingsystemer og regler, når det gælder togrejser. Og det gør det en anelse mere besværligt.

 

Derfor har jeg inviteret Ida Pagaard Sommer i studiet, hvor hun forklarer, hvordan det hele fungerer. 

 

Hun har brugt sine to sidste sommerferier på at køre rundt i Europa med tog. I denne episode deler hun ud af sine mange erfaringer og kommer med en masse praktiske tips.

I denne episode fårdu blandt andet svar på:

  • Er interrail for alle?
  • Hvad koster en interrail-billet?
  • Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i billetten?
  • Hvordan planlægger du bedst din rejse?
  • Skal du have pladsbilletter? Og hvordan bestiller du?
  • Hvordan pakker du bedst din rygsæk til en rejse med toget?
  • Sådan gør du, hvis dit tog bliver aflyst eller meget forsinket?

Lyst at høre flere podcasts om togrejser?

 

 

Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share