stitcherLogoCreated with Sketch.
Get Premium Download App
Listen
Discover
Premium
Shows
Likes
Merch

Listen Now

Discover Premium Shows Likes

Selvterapi Podcast

14 Episodes

22 minutes | Dec 1, 2019
Om at vælge (uddannelse, arbejde, kreativitet, livsvej)
Spørgsmål: Hvad skal jeg vælge? Hvilken vej skal jeg gå? skal jeg hen? Findes skæbnen? Hvordan kan man bruge visdom, når man skal træffe beslutninger? Hvad er visdom? Hvad er forskellen på at leve rationelt og at leve lidenskabeligt? Hvem er jeg? Findes der et selv? En sjæl? Hvad skal jeg bruge min tid på? Hvorfor ikke bare begå selvmord? Påstande: Intet er permanent, der er ikke noget selv, der findes ikke en skæbne, vi kan ikke forudsige fremtiden, det er godt at leve spontant, visdommen er den gyldne middelvej mellem to ekstremer, du skal ikke være bange for forandringer, de er en del af livet! Nøgleord: Dao, skæbne, Forfatterskolen, afslag, frihed, valgfrihed, spontanitet, improvisation, buddhismen, identitet, visdom, rationalitet, Daoismen, Paulo Coelho, Veronika Beslutter At dø, buddhisme, uddannelse, uddannelsesvalg, selvmord, depression,
7 minutes | Nov 22, 2019
Om betingelsesløs kærlighed
"Elsk mig mest når jeg mindst fortjener det, for da behøver jeg det mest" Det er det nemt at elske i medgang. Når alting lykkes. Solen skinner. Det hele er awesome. Men det er netop i modgang, at man må være vedholdende og vise forståelse. Særligt når det kommer til kærlighed. Kærlighed til alt muligt. Et fodboldhold som Brøndby IF. Ens kæreste. Familie. Venner. Men også til en selv. Når man har det dårligt, kan man godt komme til at bebrejde sig selv. Det får man det ikke bedre af. Man må være god mod sig selv. God mod andre. Både i medgang og modgang. Det lyder nemt og enkelt, men det er ofte svært og kompliceret. Ikke desto mindre er det vigtigt, og det hele værd.
9 minutes | Nov 22, 2019
Om at lære ved at involvere sig
"Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår." - Konfutse. Ovenstående citat handler for mig at se om at lære. Det både dreje sig om noget meget praktisk, fx at bage boller, men der kan også være talt om noget mere dybsindigt: Hvordan skal jeg leve mit liv? Det er ikke nok at læse bøger med citater af Konfutse, Kong Fuzi, Confucius og Konfucius (eller hvad han ellers hedder). Man må tænke over det, man læser. Gerne i selskab med andre som også interesserer sig for filosofi. Det handler om at blive involveret med det, man lærer. Involveret med det, man tænker. Det er ikke nok at tænke over, hvad man skal gøre. Man skal også gøre det, man tænker. Som elev kan man lære at citatet. At må man engagere sig. Blive involveret. Men man kan sagtens lære noget af Konfutse-citatet som underviser. Hvis min elev skal lære noget, er det ikke nok, at jeg fortæller ham om emnet. Jeg må involvere ham! Ofte er den bedste måde at involvere og at blive involveret på ved at tale sammen. At sætte ord på noget. Når man sætter ord på noget, gør man det til sit eget. Jeg har min unikke måde at forstå citatet på. Mine venner har en anden. Min forældre en anden. Det kommer an på, hvad vi har oplevet tidligere - i fortiden. Hvordan vi tænker. Hvad citatet vækker i os. Der findes ikke én stadfæstet, generel og anerkendt måde at forstå citatet på. Måske er der noget, de fleste kan blive enige om, men når det kommer til selv at sætte ord på, hvad vi forstår med citatet, må vi gøre det til vores eget. Sådan er det ikke kun med læring, men med livet generelt. Lad os gøre det til vores eget! NB: Konfutse bliver også kaldt Kong Fuzi,  Confucius og Konfucius. Det er ikke lige til at finde rundt i! 
7 minutes | Nov 22, 2019
Om at holde fokus på det væsentlige
"The main thing is to keep the main thing the main thing." - T-shirt seen in Hawaii. Hvordan kan det oversættes? "Det centrale er at holde det centrale centralt" er et bud, men det lyder ikke helt ligeså spidsfindigt. Man må spørge sig selv - i forhold til et projekt, et gøremål etc. - hvad er det centrale for mig, når det kommer til det her? Hvad handler det om for mig? Hvis det centrale for mig, når det kommer til at dyrke motion, er at være i god form, behøver jeg jo ikke at træne mig op til at løbe maratonløb på 42 kilometer. Så kan jeg bare "nøjes" med at løbe 5km tre gange om ugen. Så kommer jeg i god form! Så behøver jeg ikke det andet. Hvis jeg skriver digte, fordi det er en måde at udtrykke mig på, en slags selvterapi, så må jeg holde fast i det. Desværre er det nemt at blive fristet til at opnå noget med det, man skriver. Komme ind på Forfatterskolen, blive udgivet på forlag, være på forsiden af Politikens Kulturtillæg, blive interviewet i Radio 24syv. Fordi at opnå sådan en form for "succes" ikke for mig er det centrale, når det kommer til at skrive digte, er det mig uvedkommende. Det centrale er at udtrykke mig selv, og så er det ligegyldigt, om andre kan lide det, jeg skriver. Kan man ikke sige det sådan? Det centrale er at holde det centrale centralt. Og at blive ved med at holde det centralt. Og blive ved med at blive ved!
3 minutes | Nov 22, 2019
Om at blive bagtalt
"I må kalde mig, hvad I vil! Bare I kalder på mig, når der er æbleskiver!" - Peter Larsen Man behøver ikke tillægge andres holdninger om en nogen særlig betydning. Kan det ikke være lige meget, hvad andre siger om dig bag din ryg? De kender dig dybest set ikke. Det handler ikke om at gå op i sit ry og rygte. Der vil altid være nogen som taler grimt om en.
8 minutes | Nov 22, 2019
Om at møde andre mennesker
Et gammelt indiansk ordsproget siger: "Man skal aldrig dømme et menneske, før man har gået ti mil i hans mokkasiner" Hvad er den bedste måde at møde andre mennesker på? Med øjnene eller med ørerne? Det er nemt - hvert fald for mig - at dømme andre på udseendet. Hvordan ser de ud? Hvad er mit indtryk? Fremfor at dømme med øjnene, må man stille spørgsmål og lære den anden at kende. Det behøver ikke kun dreje sig om fremmede i bussen eller toget. Men at møde sine familiemedlemmer, venner, kæreste mm. på en ny måde. Hvis man lærer at åbne samtaler, lærer man at åbne mennesker. Man åbner samtaler ved at stille spørgsmål. Nogle gange kan man have travlt med at smalltalke om ingenting eller så sidder man i den pinlige tavshed. Eller så fortæller man om noget, man har oplevet. Hvad sker der på arbejdet nu? Hvad synes jeg om fodboldkampen? Fremfor selv at fortælle kan det være en fordel at spørge den anden om noget. Ikke bare "hvordan går det?" men noget som stikker dybere. Hvad var dit yndlingsfag i folkeskolen? Hvad kan du godt lide ved dit arbejde? Hvad var dine drømme, da du var ung? Måske kan man blive endnu bedre til at stille spørgsmål. Endnu bedre til at møde andre. øvelse gør mester, og selv mesteren øver sig!
7 minutes | Nov 22, 2019
Om mod og magt
"Om det lykkes, beror på så meget. Om du tør prøve, beror kun på dig selv..." - Jesper Kenn Olsen Det handler om at skelne mellem, hvad der er i vores magt, og hvad er ikke er i vores magt. Hvis vi indser, hvilke ting, vi har indflydelse på, og hvilke vi ikke har indflydelse på, bliver livet nemmere. I den sidste ende er der rigtig meget uden for vores magt. Det gælder både arbejdsliv, familieliv, kærlighedsliv osv. Om du kommer gennem nåleøjet og får dit drømmejob, er ikke op til dig, men den arbejdsplads, du ansøger hos. Det samme gælder med kærligheden og alt muligt andet. Det handler om ikke at give op på forhånd. Ja, i den sidste ende er det ikke 100% op dig til, om noget lykkes eller ej. Sådan er det bare. Men det er op til dig, om du tør give det et forsøg. Også selvom - eller netop fordi - man risikerer at tabe ansigt, det bliver et nederlag. Hvis du opgiver, fordi du er bange for nederlaget, er det et større nederlag. Hvis du giver det et forsøg, også selvom du er bange for nederlaget, er det en sejr i sig selv.
4 minutes | Jul 24, 2019
Godt nok er nok, og nok er nok!
 190315: Nogle overvejelser om kreativitet. Hvornår er noget egentlig godt nok? Vi kan stræbe så meget efter perfektion, at vi ikke engang kommer i gang med noget. Jeg kan være så nervøs for at skrive dårlige blogindlæg eller lave dårlig podcast, at jeg ikke engang kommer i gang. 
14 minutes | Nov 30, 2018
Om lavt selvværd og jagten på anerkendelse (med Olga Ravn som eksempel)
 181130: I denne podcast taler jeg om problemet med lavt selvværd med udgangspunkt i forfatteren Olga Ravn. Selvom hun kom ind på Forfatterskolen som 22-årig, blev udgivet på landets største forlag, Gyldendal, som 24-årig og har fået 6/6 hjerter i Politiken, er hun stadig usikker på, om hun er god nok. Det fortæller hun i et interview i Alt for damerne. Problematikken omkring lavt selvværd vs. ydre succes taler jeg om her. Man må prioritere livskunst før skrivekunst. Først må man få det så godt med sig selv, at den ydre succes reelt set er ligegyldig. Hvis man jagter succes og anerkendelse, vil det aldrig blive nok. Mere vil have mere. Det er som at ryge cigaretter. Ligegyldigt hvor mange du ryger, så vil du altid have flere, fordi du er afhængig. For at blive fri må du helt droppe smøgerne. På samme måde må man helt droppe alle sine ambitioner om succes og anerkendelse og finde indre fred. Når man har anerkendt sig selv som menneske, behøver man slet ikke den ydre succes, og når man ikke behøver det, kan man gøre, hvad man vil. Uafhængig og fri.   https://www.alt.dk/boern/olga-ravn-efter-foedslen-taenkte-jeg-hvad-er-der-galt-med-mig 
12 minutes | May 5, 2018
Epikur: Brev til Menoikeus
Epikur var en græsk filosof. Her læser jeg hans brev til Menoikeus op. Brevet opsummerer Epikurs filosofi på en god, direkte måde.
23 minutes | Jan 23, 2018
Diverse tanker (filosofi, begær og rastløshed, isolation vs. venskab, læsning og kreativitet)
Hvorfor læser jeg filosofi? (5 min) 180123: I mange år har jeg primært læst digte og poesi, men omkring januar 2018 skiftede jeg over til primært at læse filosofi. Om begær og rastløshed (5 min) - Begynder ca. 05:00 180328: Modgiften til rastløshed er at fordybe sig i noget. Fremfor at bruge 1000 timer på 1000 venner, er det bedre at bruge 1000 timer på en enkelt ven. Fremfor at låne 20 bøger på biblioteket, man aldrig får læst, skal man læse den samme bog 20 gange. Man må se mulighederne i det, man allerede har. Muligheder i de mennesker, man allerede kender. Stagnation handler ikke om mangel på fantasi, men mangel på kultivering af ens fantasi. Hvis man altid laver det samme med sine venner, kæreste og familie, findes der løsninger. Er der noget andet, man kan lave sammen? ... Fremfor at hige efter noget som er uden for rækkevidde, må man hige efter det, man allerede har. At værdsætte det, man har. Være taknemmelig. Man må øve sig i at blive bevidst om det gode i ens liv. Hvad er jeg glad for? Det behøver ikke kun være noget abstrakt såsom kærlighed, men også gerne helt banalt og konkret. Fremfor at længes efter en ny og bedre telefon, kan man glæde sig over den, man har. Tænk på dengang, man drømte om at få sig en ny telefon. Den nye telefon er blevet gammel, men den er stadig den telefon, man engang drømte om at få. Sådan går man rundt blandt realiserede drømme. Ens kæreste er en realiseret drøm. Det samme med ens venner. Man tager det bare for givet. Tager magien for givet. Isolation vs. venskab (Om at inddrage andre mennesker) (3 min) - Begynder ca. 10:00 180103: Jeg taler om to ekstremer: At leve i total isolation med sine problemer eller at spørge for mange mennesker til råds om, hvad man skal gøre. Begge dele gør en paralyseret. Hvis man er alene, har man ingen muligheder for at finde løsninger. Hvis man får for mange gode råd, får man for mange gode råd at vælge mellem. Hvad er den så den gyldne middelvej? Det er at inddrage sine venner og fordybe sig i det enkelte venskab. Hvis man har nogle gode venner, må man ses mere med dem og finde modet til at tale om, hvordan man har det, og hvad man kæmper med. Hvis man ikke har nogen gode venner, er det muligt at finde dem, hvis man kaster sig ud i livet. Fx finder et nyt arbejde, gør noget ud af sin fritidsbeskæftigelse, fx at se fodbold, tage ud og læse digte op på cafeer, mødes til frivilligt foreningsarbejde el. lign. Der findes muligheder, men det er bare ikke altid, man lige ser det. Om læsning (Læs den samme bog flere gange) (3 min) - Begynder ca. 13:00 180328: Det er vigtigt at læse gode værker flere gange. Ligesom at mødes med gode mennesker. Opleve god musik. Gode oplevelser. Det er også sjældent, at man får det hele med i første læsning. Des mere man læser det samme, des mere åbner det sig. Prøv at lave en top 5 over gode bøger og sæt dig for at læse dem igen. Hvad gjorde indtryk? Kreativitet: Gør drømme til virkelighed (7 min) - Begynder ca. 16:00 171011: Det som findes i vores indre verden kan gennem den kreative proces blive noget som findes i verden. Og det, der findes i verden, kan blive delt med og oplevet af andre. At gøre sin indre verden tilgængelig for andre. Det er at give gaver. At se en fantastisk film i biografen. Først var filmen en idé i hovedet på manuskriptforfatteren, på instruktøren, skuespilleren. At tage i en forlystelsespark og hygge sig med sin familie begyndte med en drøm. De små drømme er også drømme. Uafhængigt om vi drømmer stort eller småt, er det vigtigt at gøre vores drømme til virkelighed. Det er netop det fascinerende for mig ved at skrive, om det så er digte, blogindlæg eller denne lille forklarende tekst til podcasten.
34 minutes | Jan 5, 2018
Epikur: Min yndlingsfilosof
Epikur: Om venskab (11 min) 180105: Epikur var en græsk filosof. Epikur havde et helt særligt syn på venskab mellem venner. Venner er ganske enkelt noget af det vigtigste i livet! Til sidst kommer jeg også kort ind på, hvordan klostre, munkeordenen og kolonihaverne er inspireret af Epikur. Epikur: Om nydelse og mådehold (6 min) - Begynder ca. 11:00 180105: Epikur var en græsk filosof. I mange århundreder blev Epikur desværre opfattet som en livsnydende hedonist som drak, kneppede og nød livet i fulde drag. Men det er slet ikke sådan, hans filosofi skal forstås. For Epikur er nydelse FRAVÆRET af sjælelige bekymringer og legemlige smerter. Hvis man fjerner det dårlige, kan det gode komme frem. Derfor forstår Epikur nydelse som en "statisk nydelse". Hvis vi søger nydelse gennem alkohol, sex og underholdning, har vi det kun midlertidigt godt. Med denne "statiske nydelse," kan vi hele tiden have det godt og føle os veltilpasse. Det er en meget spændende tanke, synes jeg! Epikur: Om døden (7 min) - Begynder ca. 17:00 180105: Epikur var en græsk filosof. Epikur er meget berømt for dette citat: "Når jeg er, er døden ikke. Når døden er, er jeg ikke." Hvad det Epikur citat betyder, taler jeg om i optagelsen her. Men jeg inddrager også mange andre antikke filosofiske overvejelser. Filosofi er ikke kun en livskunst (kunsten at leve sit liv, så det bliver et godt liv), men en dødskunst (hvordan man skal leve sit liv, så man får en god død). Jeg taler lidt om begrebet "memento mori" som betyder: "Husk du skal dø". At minde sig selv om sin dødelig, at livet er tidsbegrænset, gør, at man får mere ud af sine dage. Derfor skal man hver dag minde sig selv om, man skal dø. Ikke fordi indsigten om døden skal gøre os kede af det. Tværtimod! Døden skal give os energi til at leve. Du skal ikke være bange for at dø. Du skal være bange for ikke at leve! ... Desuden er der slet ikke noget at frygte, når det kommer til døden. Jeg citerer lige Epikur igen: "Når jeg er, er døden ikke. Når døden er, er jeg ikke". Det betyder, at vi aldrig kommer til at opleve døden! Det taler jeg lidt om i optagelsen her.  Jeg vil gerne tale ud fra flere Epikur citater, da Epikur sagde rigtig mange kloge ting. Det må jeg se på i fremtiden! Epikur: Lev i det skjulte (anonymitet) (9 min) - Begynder ca. 24:00
27 minutes | May 15, 2017
Om meningen med livet (og døden)
Vi skal dø; men lever vi? (5 min) 170515: En dag skal vi dø. Måske endda ud af ingenting. Langt før, at vi blev færdige med vores projekter. Eller overhovedet kom i gang. Vi udskyder løsningerne, og holder problemerne i gang. Hvorfor ikke leve det liv, vi ønsker? Nu. Hvorfor ikke udfolde det menneske, vi rummer? Nu. Dette er en lille peptalk til at gøre op med dårlige vaner og være den bedste udgave af sig selv. Om meningen med livet (3 min) - Begynder ca. 05:00 170912: Findes der et større narrativ med vores liv? En rød tråd i livet? Nej. Men det betyder ikke, at livet er meningsløst. Vi har mulighed for selv at skabe en retning, men meget er stadig vilkårligt. Jeg tror, det handler om at give os hen til livet. Det begynder i det små. Hvis vi siger ja til de små ting, kan det åbne op for det store. En positiv dominoeffekt. Er livet meningsløst? (15 min) - Begynder ca. 08:00 180327: Livet er meningsløst. Der er ikke nogen Gud. Intet efterliv. Intet himmel eller helvede. Vi bliver ikke dømt, når vi dør. Der er ikke noget særligt, vi SKAL nå. Vi SKAL ikke noget. Når man indser livets meningsløshed, og man ikke længere jagter noget, kan det hele føles lidt tomt. Hvad skal jeg så? Det taler jeg lidt om her.  FLERE TANKER: Når man skræller det unødvendige og overflødige fra i livet, hvad bliver så tilbage? Når man indser, man ikke behøver opnå noget særligt, hvad skal man så? Ofte ønsker man at opnå social anseelse, fx blive berømt ved at gøre noget særligt, fx blive forfatter, vinde et TV-program osv., fordi man er bange for døden. Man ønsker at blive udødeliggjort. Få sat en statue af sig selv op (hvis ikke en fysisk så en statue i form af omtale, minder, et efterladt værk, fx musik, digte, videoklip). Alt det, fordi man er bange for at dø. Man ønsker ikke at blive glemt. Være ubetydelig. Ikke at have levet et spændende liv. At realisere sig selv. Sandheden er bare, at vi alle bliver glemt. Vi er alle normale. Vi er alle ubetydelige i det store billede. Jagten efter succes og social anerkendelse smadrer os. Det er ikke kampen værd. Det er at kæmpe uden at vinde. Det handler om at vinde uden at kæmpe! Som 90-årig på plejehjemmet vil man ikke fortryde, at man ikke fik et gennembrud som kunstner, men at man spildte sin tid på at være ulykkelig og hige efter noget som ikke er vigtigt. Det handler om som 90-årig at dø "mæt af dage," fordi man brugte sin tid rigtigt. Man gjorde noget, man fik livsglæde af. Og det er ikke at opnå succes i andres øjne, Det kan tværtimod at være sammen med sine venner. At leve i ro, fred og uforstyrrethed. Det som de gamle grækere kaldte ataraxia. Alt vil blive glemt [Heldigvis!] (3 min) - Begynder ca. 23:00 180329: Jeg reflekterer over et citat fra Meditationer af Marcus Aurelius.
86 minutes | Jan 1, 2010
Michael Strunges digte (Fra Livets Hastighed, Verdenssøn, Fremtidsminder, Skrigerne, Vi Folder Drømmens Faner Ud, Ud af Natten, Popsange,)
Verdenssøn, 1985, Samlede Strunge, 1995 Michael Strunge: Hjerternes Terroist fra Verdenssøn, 1985 Michael Strunge: Dynamit & Bolsjer fra Verdenssøn, 1985 Fremtidsminder, 1980, Samlede Strunge, 1995.   Michael Strunge: Rummusik (fra Fremtidsminder, 1980) Michael Strunge: Sorg (fra Fremtidsminder, 1980) Michael Strunge: Opdagelse (fra Fremtidsminder, 1980) Blitz (fra Skrigerne, 1980), Samlede Strunge, 1995 Oplæsning af digte fra Michael Strunges debut, Livets Hastighed fra 1978, fra Samlede Strunge, 1995. Michael Strunge: Livets Hastighed (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Tid og Rum (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Det kommende (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Prøvebillede (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Børn af den tavse tid (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Vær min kamæleon (fra Livets Hastighed, 1978) Michael Strunge: Coma (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Plasticsolen (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Drømmens faner (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Nætterne (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Natmaskinen (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Kvalmende anmeldere (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981) Michael Strunge: Flødebollernes parade (fra Vi folder drømmens faner ud, 1981)   Popsange, 1983, Samlede Strunge, 1995 Michael Strunge: Skal vi ikke tage hjem til dig? (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Langsomme nætter (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Monarki (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Lugt (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Vi er de guder der hersker i drømmen (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Skandale (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Liderlige væsen (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Fotografi (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Din kusse (fra Popsange, 1983) Michael Strunge: Din intelligens (fra Popsange, 1983) Ud af Natten, 1982, Samlede Strunge, 1995 Michael Strunge: Bod (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Aldrig (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: By, by (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Ceremoni for emigranterne Savig og Curtis (fra Ud af Natten) Michael Strunge: December (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Det blanke hav (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Elegi for Ian Curtis (fra Ud af Natten) Michael Strunge: En dag (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Folk er mærkelige (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Glas (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Grøn (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Huset (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Igennem igennem (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Isolation (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Kaos og explosion (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Logik (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Ny ordre (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Pyjamarama (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: På gaden, i telefonen (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Sankt Hans (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Skyerne drømmer om mælk og honning (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Som barn (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Statuen (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Til min far (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Vi ses (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Selvmord (forsøg) (fra Ud af natten, 1982) Michael Strunge: Manisk Morgen (fra Ud af natten, 1982)
COMPANY
About us Careers Stitcher Blog Help
AFFILIATES
Partner Portal Advertisers Podswag Stitcher Studios
Privacy Policy Terms of Service Your Privacy Choices
© Stitcher 2023