47 minutes | May 10th 2020

S03E05 - Proeven aan Bob

Play
Like
Play Next
Mark Played

Onno en Martjan zitten weer eens bij elkaar. Op anderhalve meter welteverstaan. Het gaat deze aflevering - de vijfde van het seizoen - over Bob Dylan, goedkoop en duurder eten en wat er nog meer ter tafel komt.

Vijf fragmenten. Eén vraag: Is het Bob Dylan of niet? Download de printbare versie van het 'Bob Dylan of Nop Dylan'-quizformulier en speel mee! Weet het antwoord op de vraag bij het zesde en laatste fragment? Stuur jouw antwoord in via het contactformulier. Er is een leuke Bob Dylan-prijs te winnen.

Meer over de quiz: https://www.oeverloospodcast.nl/algemeen/proeven-aan-bob/

De mannen slaan ook aan het proeven. Merken je smaakpapillen het verschil tussen versgeperste en uit zo'n plastic ding geknepen citroensap? En hoe zit dat met olijfolie? En vegan- en gewone boter? Onno en Martjan proberen het uit. Op anderhalve meter afstand van elkaar natuurlijk.

Oeverloos Podcast is een online radioprogramma van Onno Slot en Martjan Kuit. Twee vrienden drinken een biertje, praten over het leven en fantaseren over de toekomst. Borrel je mee? Je vindt ons op Oeverloospodcast.nl. Contact: Hier is een formuliertje.

Play
Like
Play Next
Mark Played