65 minutes | Jul 9th 2020

Van journalist naar holistisch healer

Dit is Naomi van Ree: holistisch healer. Ook wel opperheks heks genoemd (aldus Thijs haar partner). Maar dat was ze niet altijd. Voordat ze gegrepen werd door de eeuwenoude (Chinese) geneeswijzen was ze journalist. Ze vertelt in deze aflevering waarom ze die switch heeft gemaakt. En hoe ze haar partner Thijs Tuijt (filmmaker) is tegengekomen. 

Naomi vertelt o.a. hoe zij haar cliënten begeleidt bij het helen van trauma's d.m.v. energiewerk, Reiki, innerlijke reizen en voeding. Dwight wordt daar zo nieuwsgierig naar dat hij een sessie bij haar inplant. Thijs Tuijt is een filmmaker en founder van het bedrijf Hustle Creatives. Hij kent Naomi omdat hij haar allereerste cliënt is geweest (hij is de uitzondering op de regel ;-)). Thijs vertelt o.a. waarom hij weer in contact wilde/moest komen met zijn gevoelens en wat die reis hem heeft opgeleverd. 

Uiteraard vragen we Thijs en Naomi ook naar hun (vurige) relatie, waarin eerlijke gesprekken een belangrijke rol innemen. Een eerlijkheid die soms ook een prijs kent. Luister, geniet en laat je inspireren door dit bijzonder stel.

Play
Like
Play Next
Mark Played