69 minutes | Jun 23rd 2020

Een seksuoloog en relatie therapeut over wat ze zien op hun sofa

De statistieken liegen er niet om: 25% van de mannen pleegt overspel en 20% van de vrouwen. Hoe kan dat vroegen we aan seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck en Chloé de Bie. En welke relatie 'problemen' zien zij vooral op hun sofa? 

Wim merkt op dat het relatielandschap aan het veranderen is. Dat het steeds normaler wordt om te experimenteren met verschillende vormen van relaties. En dat er, tegen onze verwachting in, meer vrouwen interesse hebben in een polyamoreuze relatie dan mannen. Chloe vindt het belangrijk om de mythes en taboes rondom relaties te doorbreken. Ze wil haar clienten duidelijk maken dat er geen handboek is dat je vertelt of je ok bent. Iedereen is vrij om zijn eigen keuzes te maken in de liefden. 

Je hoort in deze aflevering welke verschillende relatievormen er zijn. En wat er nodig is om de verschillende modellen te laten slagen. We kijken naar hoe je meer avontuur kan toelaten in je relatie, maar ook waarom sleur sexy kan zijn. Het is een heerlijk gesprek vol interessante feitjes, verassende inzichten en persoonlijke onthullingen.

Ps. Vanwege een technische storing hoor je tijdens de eerste paar minuten van het gesprek af en toe wat gekraak. Onze excuses hiervoor!

Play
Like
Play Next
Mark Played