47 minutes | Sep 17th 2020

Dag medicijnen. Welkom Ayurveda.

Kim van der Veer is yogadocente, Ayurvedische lifecoach, moeder en eigenaresse van het platform Start with Rasa waarmee ze mensen helpt om een gezonder en gelukkiger leven voor zichzelf te creëren. 

Als je het levensverhaal hoort van Kim dan zou het zo een Hollywoodfilm kunnen zijn. Kim werd op haar 25e gediagnostiseerd met reuma. Een ziekte die veel in haar familie voorkomt. Van een leven met een zak vol medicijnen, slikt ze er nu geen enkele meer. En dat is niet de enige transformatie die ze heeft ondergaan. Ze werkte jarenlang als bankjurist op de Zuidas en gaf beruchte huisfeesten waarbij de kroeg onder hun woning in het niet viel. Toen Kim's huisarts haar midden in deze 'rock & rol' periode vertelde dat ze in een rolstoel terecht zou komen en geen kinderen meer kon krijgen stond haar leven plotsklaps stil. Ze besloot voor zichzelf dat deze diagnose niet waar kon en mocht zijn. Ze ging op zoek naar antwoorden en vond die in yoga en Ayurveda. 

Gedurende de jaren heeft ze een Ayurvedische levensstijl ontwikkeld waardoor ze steeds minder last kreeg van haar klachten. En op dit moment zelfs pijnvrij is. Kim's man Jochem, of in haar woorden 'de liefde van haar leven', heeft deze hele reis met haar meegemaakt. En vertelt wat Kim's ziekte, haar herstel en transformatie met hem en hun relatie heeft gedaan. Het is een bijzonder verhaal van een bijzonder en krachtig stel.

Play
Like
Play Next
Mark Played