19 minutes | Mar 29, 2021

Si të krikojmë simpati për një person me anë të gjuhës së trupit

Adi dhe Foni kthehen sërish në Top Albania Radio, këtë herë për folur mbi mënyrën se si mund ta përdorim gjuhën e trupit për të joshur apo krijuar simpati për dikë.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share