23 minutes | Mar 20, 2021

Si lëvizim pjesët e trupit dhe gjymtyrët për të komunikuar dhe përçuar mesazhe

Adi dhe Foni rikthehen me “Ju Flet Trupi”, pasi folën për lëvizjet e kmëbëve, dyshja që na mësojnë rreth komunikimit verbal na zbuluan se cfarë kuptimi kanë lëvizjet e ndryshme të trupit apo të gjymtyrëve për të përçuar një mesazh të caktuar.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share