19 minutes | Mar 13, 2021

Këmbët nuk na shërbejnë vetëm për të ecur, ja çkodimi i sinjaleve të tyre

Adi dhe Foni rikthehen me një tjetër episod i “Ju Flet Trupi” dhe këtë herë folën për këmbët. Gjymtyrët që na çojnë kudo, përveç ecjes transmetojnë edhe sinjale komunikimi.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share