29 minutes | Feb 20, 2021

“Ju flet trupi” zbulon sekretet e flirtimit…

Flirti është art, por jo e lehtë për t’u kuptuar nga të gjithë. Kështu që është mirë të kemi disa ide të cilat mund të na ndihmojnë për të flirtuar me sukses. Për më shumë strategji dhe sekreti, këtu keni Fonin dhe Adin, të cilët do t’ju shpjegojnë më së miri mënyrat flirtuese në programin “Ju flet trupi”. Foni Ilia Adi Pojana
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share