27 minutes | Mar 6, 2021

Hapësirat që na ndikojnë në jetën e përditshme dhe atë intime

Adi dhe Foni u rikthyen sërish me “Ju Flet Trupi” dhe këtë herë për të folur për hapësirat! Jo për hapësirën jashtë planetit tonë për ato hapësira apo barriera që ne krijojmë me njerëzit. Si të mos lejojmë që hapësirat mes njëri-tjetrin të na ndikojnë në marrëdhëniet e përditshme por edhe ato intime.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share