19 minutes | Jun 12, 2021

Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike

Foni dhe Adi na zbulojnë detaje se si të sillemi gjatë kohës kur shoqërohemi dhe kur jemi në një lidhje me një person. Cilat janë shenjat e trupit që na tregojnë se jemi të dashuruar dhe si duhet të sillemi kur jemi në një lidhje.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share