19 minutes | Apr 17, 2021

Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!

Temat interesante nuk mund të mungojnë në programin ‘Ju Flet Trupi’, ku edhe këtë javë vijojnë të flasim për shpjegimin e rrudhave në fytyrë, por këtë herë jo vetëm ato në ballë, por në çdo pjesë dhe formë të fytyrës. Kuptimi i tyre është tepër befasues…
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share