20 minutes | Apr 10, 2021

Çfarë roli luajnë rrudhat në ballë?

Në puntatën e kësaj jave, në emisionin “Ju Flet Trupi” vijon të flitet rreth kulturës japoneze e traditave të tyre. Këtë herë tema vërtitej rreth fytyrës dhe rrudhave, karakteristikat dhe domethëniet e tyre.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share