20 minutes | May 22, 2021

Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!

Javën e kaluar Foni dhe Adi na treguan se cilat janë ato shenja që na bëjnë të kuptojmë se një mashkull tërhiqet apo pëlqen një femër, dhe këtë herë na zbulojnë të kundërtën. Nga ky episod na besoni do mësoni më shumë nga se çe keni menduar.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share