19 minutes | May 1, 2021

Çfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?

Gjeste të tilla gjatë bisedimeve paraqiten më shpesh nga fundi, kur kërkohet nga personi që të vendosë. Heqja e syzeve dhe pastrimi i xhamave është ende një metodë, që përdoret për të fituar kohë. Kur shikoni një gjest të tillë, dhe ku kërkohet menjëherë që të merrni një vendim, heshtja është taktika më e mirë.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share