25 minutes | Apr 3, 2021

Çfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!

Si çdo herë, Adi dhe Foni vijnë me tema shumë interesante. Tema e ditës ishte rreth kulturës japoneze, se si ata mund të diagnostikojnë sëmundjet, si dhe shpjegimin e ndarjes së fytyrave në dy grupe, Jin e Jang.
Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share