78 minutes | Jun 4, 2021

S06E26 - In het oog van de mediastorm

Eerlijkheid duurt het langst, zo blijkt maar weer uit deze aflevering. Teneinde de mediastorm rondom Sywert te eindigen zodat hij de negen miljoen aan een maatschappelijk doel kan geven, winnen we advies in bij spindoctor Julia Wouters. Zij zegt dat Sywert meteen alle kaarten op tafel had moeten leggen. Wie dat wél doet is Ginny Ramkisoen. Zij vertelt een rauw en eerlijk verhaal over de chaos van haar schrijfproces. Ernst-Jan is inmiddels geobsedeerd geraakt door gedecentraliseerd uitgeven en hoopt hiermee op de troepen vooruit te lopen.


🍻 Doe mee met de blinde bierproeverij van Beer in a Box. Ontdek hoe goed je kan proeven met de Craft Beer Challenge. Ook een avondvullend bierspel doen? Bestel nu de Craft Beer Challenge op www.craftbeerchallenge.nl en krijg een gratis bierglas, gifjes en een POM leaderboard cadeau als je de groepscode POM invult.


💙 Word vriend van de show en krijg toegang tot de exclusieve afleveringen waarin Ernst-Jan en Alexander veel meer van zichzelf blootgeven. Welke onderbroek dragen ze? Welke YouTube-kanalen volgen ze? Verder ontvang je extra nieuwsbrieven en word je lid van de binnenkort te verschijnen voordeelclub.


Shownotes

📘 De Kobo Elipsa (affiliate)

📹The Knowledge Project in gesprek met WordPress CEO Matt Mullenweg 

📃Stream like a CEO met Matt Mullenweg

📃De goedkopere setup uit 2021

📃Het Volkskrant artikel over de mondkapjesdeal van Sywert

📃Het onderzoek van de Volkskrant over Dotans trollenleger

📚So You’ve Been Publicly Shamed (affiliate) van Jon Ronson

📚Het niet-zo-fictie-boek over klimaatterrorisme Ministry For The Future (affiliate) 

📚’Amazon ontketend’ (affiliate) van Brad Stone

🚀Volg Ginny op Instagram

📚’De dood’, het aanstaande boek (affiliate) van Ginny Ramkisoen 

📚Het eerste boek ‘Ginny werkt’ (affiliate) hoe je je droombaan vindt


Ook een vraag stellen aan Alexander en Ernst-Jan? Dat kan via vraagpom.nl

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Play
Like
Play Next
Mark
Played
Share