Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Derfor skal du lytte:
Har du nogensinde fået en mega fed idé? Til et app måske. Et produkt? En ny karriere vej? Men du er ikke sikker på om du tør tage springet? Er du usikker på, om du kan være både familiemenneske OG iværksætter? Så er dette afsnit for dig! Morten Resens fortælling om at gå ud i det ukendte og følge sin passion vanvittigt inspirerende og dagens afsnit giver dig konkrete råd til, hvordan du går fra idé til handling og springer ud i iværksætterlivet. Også selvom du har både familie og hus!

Episode 27: Podcast med Morten Resen – The Beartalk Show Podcast
Hvem er Morten Resen?
Morten Resen er måske en af Danmarks mest velkendte radio og tv – værter. Han startede allerede i en alder af 20 som radiovært i DR og blev siden den unge start i mediebranchen. Bedst kendt er han nok for sin værtsrolle på TV2’s Go’ Morgen Danmark. I 2016 valgte Morten at gå iværksættervejen og sige sit job op. Han satsede det hele og startede herefter GoLittle; et app (og nu også en podcast) som guider til de bedste steder og oplevelser med børn.

Hvorfor er Morten gæst i The Beartalk Show?
For det første, så er jeg inspireret af det spring Morten har taget i sit liv. Springet fra, hvad mange vil mene er et drømmejob som vært på Tv2, til noget så (til tider) usikkert som iværksætteri. Derudover kommer Morten ind i iværksættermiljøet med friske øjne, en gejst og et gåpåmod, som jeg finder meget inspirerende. Og så er han jo bare en mega flink fyr!

Derfor skal du lytte til denne podcast:
Hør en ægte og ærlig fortælling om rejsen ind i iværksætterlivet. Med alt hvad den indebærer.
Du vil få konkrete råd til, hvordan du samarbejder med investorer og får din virksomhed til at vokse.
Find ud af hvordan du kan få iværksætterlivet til, at harmonere med et familieliv. Det er slet ikke så svært, du skal bare vide hvordan!

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes