Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Bij succesvolle ondernemers hoor je vaak dat ze al op jonge leeftijd interesse hebben in het vak. Dit zie je ook bij Rick van Geloven. Hij  verkocht namelijk al sinds zijn 13e producten uit zijn kluisje! Inmiddels gaat hij het land door met dekens onder zijn arm.

Hij heeft een product ontwikkeld waarmee je warm blijft wanneer je stil zit. Een speciale deken waar je makkelijk  in en uit kan stappen. Het klinkt simpel, maar hier zijn heel wat iteraties aan vooraf gegaan. In eerste instantie wilde hij een deken maken voor de Dug-out en is nu druk bezig met het verkennen van andere markten.

Uiteraard ontstaat zo’n idee niet zomaar.  in 2014 heeft Rick meegedaan aan het beste idee van Nederland en hier de motivatie gevonden om zijn idee te realiseren. Dit heeft hij gedaan middels design thinking en iteratief werken. Steeds heeft hij zijn prototype verbeterd om tot het beste eindresultaat te komen.

Hoe hij dit heeft aangepakt en de inzichten die hij tijdens zijn proces heeft ontdekt, vertelt hij uitgebreid in deze aflevering. luister de Skip to action podcast deze keer in een nieuw format! Check https://www.skiptoaction.nl/ voor meer vette podcasts...

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes