Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Mag. Mia Bone je psihologinja, ki pri svojem predavateljskem in terapevtskem delu vedno vijuga med praktičnimi in učinkovitimi rešitvami. Prav zaradi želje po učinkovitih rešitvah je svoji osnovni izobrazbi dodala nevrolingvistično programiranje in hipnozo ter magisterij iz coachinga in mentorstva. Hipnozo je uspešno zaključila v San Franciscu (ZDA), magisterij pa v Oxfordu (VB) in še danes je vsaj malo razpeta med domovino in tujino. Pozitivna psihologija je rdeča nit njene profesionalne in osebne identitete. Verjame, da imamo prav vsi številne odgovore že v sebi, zato se nam splača priti do njih.

Mia je tudi avtorica dveh priljubljenih knjig za otroke (Zdravilne zgodbice za malčke in Zdravilne zgodbice za predšolske otroke), ki s hipnotičnimi jezikovnimi vzorci, malčkom in otrokom pomagajo pri naravnem razvoju.

Rada deli svoje znanje, zato je za različne slovenske revije in spletne portale spisala že kar nekaj strokovnih člankov o vzgoji. Njene prispevke o razvoju otrok pa lahko najdete na spletni strani.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes