Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania

Am lansat cu Marian Hurducaș un Instagram live acum câteva săptămâni. A fost interesant și ne-a plăcut. Am promis că repetăm și următoarea dată am înregistrat audio și acum e un podcast – Hurdu și Katai

Am lăsat aici discuția noastră despre momentul când Facebook a anunțat faptul că a cumpărat Giphy pentru 400 milioane de dolari și că va urma să fie integrat în celălalt produs al lor, Instagram. 

În timpul discuției am ne-am contrazis și ne-am susținut părerile. De asemenea am povestit și la ce este bun Giphy, și unde pot fi integrate gif-urile în strategia de content marketing. 

View this post on Instagram

Facebook a achizitionat Giphy pentru $400mil. Desi e asociat ideii de motor de cautare pentru gifuri, Giphy e so much more than that. E lider pe acest segment, are un model de business bine pus la punct, brandurile si marii producatori de content il includ de ani de zile in strategia de comunicare si, foarte important, are acces la majoritatea platformelor – iar asta e huge for Facebook, explic in clip de ce. Double tap, share in stories, save for later.

A post shared by Marian Hurducaş (@marianhurducas) on May 16, 2020 at 12:58am PDT

The post Care-i treaba cu Gif-urile în Marketing? [Repost Hurdu și Katai] appeared first on Katai.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes