Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

În 21 iunie 2017 a fost prima dată când am anunțat public procesul de pregătire și lansare a Podcastului lu Katai. Au trecut 4 luni de la vorbire și până la punere în practică. Au trecut 4 luni până când acest proiect a fost publicat pentru toată lumea.

Un proiect la care am lucrat cu mult drag. Un proiect care m-a provocat în fiecare zi. Cu fiecare episod am învățat cum să înregistrez mai bine un podcast, cum să pun întrebări mai bune, cum și când să tac și să las invitatul să vorbească și aproape tot ce înseamnă să promovezi un podcast atunci când ai buget zero.

Așa a reușit Podcastu’ lui Katai să atingă de mai multe ori locul 1 în categoria Business din Apple Podcast. Așa a reușit să fie nominalizat în cadrul evenimentului Webstock și să ia locul 2 din categoria Best Podcasts. Și așa a reușit acest proiect să aibă zeci de mii de downloads și ascultat de mii de oameni care au găsit inspirație, motivație și idei pentru a-și face treaba mai bine.

Azi am ajuns la episodul cu numărul 50, în care Marian Hurducaș mă ia la întrebări despre ce înseamnă podcastul acesta pentru mine, ce am învățat în perioada asta și alte discuții a la Katai & Hurducaș pe care le poți asculta.

Dar ca să și răspund oficial, în scris, negru pe alb, dacă voi continua cu Podcastu’ lui Katai după episodul 50:

Da, voi continua cu podcastu.

Așa că fiți pe fază pentru că vor urma niște episoade super interesante cu oameni pe care nu prea apucați să-i vedeți/ascultați.

Dacă ți-a plăcut acest episod, poți să te abonezi la “Podcastu’ lui Katai” și să lași un review de oriunde asculți:

Apple Podcast | Stitcher | Spotify | Overcast | PocketCasts

Mă poți urmări pe social media și pe:

Facebook  | Linkedin | Instagram 

The post 50: Marian Hurducaș îmi ia interviu! Voi mai continua podcastu’ sau nu? appeared first on Katai.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes