Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

"Je moet eerst het toneelstuk kennen, lezen, voordat je het podium oploopt." 

Raimo van der Klein (@Rhymo)  is de oprichter van Layar, een Augmented Reality app gestart in 2009, 2009 mensen, 8 jaar geleden wist Raimo met zijn twee co-founders Claire Boonstra en Maarten Lens-FitzGerald al deze nieuwe technologie, die meest simpel gezegd een extra laag over de werkelijkheid via een app legt, tot leven brengen.

Na Layar heeft Raimo Teamily gebouwd, een soort filosofisch praktisch model voor teams om elkaar beter te begrijpen en zo productiever te worden. Hij legt het zelf natuurlijk veel beter uit in het interview.

Raimo deelt in het gesprek hoe hij zichzelf als producer ziet, en het belang van een producer in deze wereld, plus de eerste stappen die jij kan nemen om zelf een producer te worden. Hij deelt wat hij heeft geleerd van het starten en stoppen met Layar. Het is een gesprek dat barstensvol bruikbare lessen zit, en mijn belangrijkste inzicht was dat je het toneelstuk eerst moet kennen voordat je on stage gaat. Waarom? Daarvoor kan je het beste het interview beluisteren.

 

Links en shownotes: http://www.professionalrebel.com/raimo

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes