Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Erna Solberg, fra det liberale Høyre parti vandt valget i Norge. Sammen med bl.a. Fremskritspartiet kan hun nu se frem til 4 år mere som norsk statsminister. Vi diskuterer resultatet og hvad vi kan lære af det norske valg.

Kvoteflygtninge: Siden 1989 har Danmark forpligtet sig til at modtage 500 kvoteflygtninge om året. “Men Danmark har brug for et pusterum”, siger Inger Støjberg og stopper derfor den ordning. Udlændinge- og integrationsordfører Marcus Knuth (V) er med os og forklarer den disposition.
Per Stig Møller har lige udgivet sine erindringer: “Udenrigsminister i krig og fred”. Den handler om de ting, der definerer den globale dagsorden i dag. På søndag udkommer historiker Lars Hedegaard med fremtidsromanen “Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031”, hvor han med udgangspunkt i de senere års hændelser kigger 14 år frem. Begge bøger er præget af store omvæltninger i vores samfund, der trækker tråde ud til resten af verden. Vi kigger i krystalkuglen og diskuterer, i hvilken retning vores samfund bevæger sig hen, og hvordan vi hver især kan påvirke den retning.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes