Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Danmark er et af de lande, hvor der godkendes og sælges den mindste andel af kosttilskud, urteekstrakter mm. Sammenlignet med f. eks USA udgør kosttilskud en forsvindende lille del afsupplerende sygdomsbehanling. Hvad er forklaringen?

Bevidsthedsfeltet har besøg af Claus Hancke , overlæge i almen medicin og orthomolekylær medicin, 30-årig praksis i Institut for Orthomolekylær Medicin. Han påpeger at vi danskere ikke får den seneste og helt afgørende fundamentale information, der kunne højne både vores almene sundhedstilstand samt mindske chancen betydeligt for at udvikle visse former for kræft.

Mød også Morten Krabbe, indehaver af HumanBalance, Ayuvedisk kropsteraupeut og mangeårig importør af indiske urter, som har været anbefalet i århundreder og hvis effekt er blevet verificeret i nyere tid. Han har mødt en, ifølge ham, urimelig modstand fra især Fødevarestyrelsen. I sit forsøg på at få lov til at importere urter, der er godkendte i alle andre europæiske lande, har han nu tabt to retssager.

Er systemet korrupt, som folk i helsebranchen og førende læger og medicinere i årevis har talt om? Og hvis det er, hvorfor sker der så ikke noget ?

Det har Anne Dall, der telefonisk gæster studiet, et bud på. Hun har et ben i hver branche i kraft af hendes baggrund som molekylær og cellebiolog og uddannelser som biopat og zoneterapeut. Hun er formand for Helsebranchens leverandør-forening og arbejder som selvstændig konsulent for virksomheder, der sælger helsekost. Hun udarbejder desuden sikkerhedsvurderinger på råvarer, dokumenterer virkningen af kosttilskud og rådgiver om EU lovgivning og særregler.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes