Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Ovenstående er en del af det paranormale univers eller måske rettere den del af hjernen, der er knapt så aktiveret hos de fleste og dermed heller ikke så accepteret. Og hvad man ikke selv sanser, og dermed ikke kender til, det fornægter man ofte at eksistere...egentlig ret logisk! I dette program skal vi netop ikke være logiske!! Men esp’ende!
Tænk nu hvis de funktioner lokaliseret i den højre del af hjernen benævnt esp blev mere og mere “normale “ fx i kraft af den voksende praksis af meditation som netop stimulerer højre hjernedel.
Så kunne mennesker født med en højere esp end gennemsnittet ånde lettet op i kraft af at deres såkaldte åndelige evner egentlig er fælles med alles latente muligheder, bare endnu ikke aktiveret så meget da mennesker i vesten er overvejende konkret rationelt reflekterende.
Hakon Stolfer er gæst. Han er ligesom Anette Røpke esp’er og har stor erfaring med at finde bortkomne hunde og katte. Derudover er han en slags esp-coach og vejleder mennesker i deres egne psykiske evner og perception af egne emotioner og opfattelse af virkeligheden. Mød også tidligere klienter, der er blevet vejledt af Hakon Stolfer.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes