Po Ta Mendosh

About This Show

Show Info:

A jemi aq racionale sa mendojmë ? Vendimet që marrim jane vendimet e duhura? Kërkime, experimente, studime në fushën e ekonomisë dhe psikologjisë. Të bazojme sjelljen, vendimet e idete tona ne prova e jo ne intuita. Të mundohemi e të jemi me skepikë !Read more »

Listen Whenever

Related Shows