Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Kasper hjælper virksomheder med at blive set på nettet, med professionelle hjemmesider, skarpe videoproduktioner og tips & tricks på sociale medier.

Mød Kasper fra Polite Media i den første episode af den nye sæson af Fra Fuckup til Startup. Vi taler om Kaspers vej til at blive selvstændig, der startede ud med at lave videoer på Youtube og blive annoncepartner i en ung alder.

I dag har han sit eget kontor der emmer af kreativitet, med stor whiteboardtavle der altid er fyldt med en to-do liste og forskellige udkast til designs. På væggen er der sat udprint af hjemmesider i forskellige størrelser, så man kan se hvordan hjemmesiden tager sig ud på både en computer, tablet og mobil.
Jeg stikker altid hoved ind, når jeg er i nærheden, for at se de nyeste han har fundet på. Der er altid et eller andet smart. Hvis det ikke handler om nye forretningsmetoder, så har han helt sikkert købt en ny smart dims, eller et kamera, jeg lige skal se.

Teaser for podcast

Podcastserien “fra Fuckup til Startup” er blevet til i samarbejde med Startup Lab, Zealand og Medieguru.

Har du spørgsmål inden jeg hjælper dig med din podcast? Kontakt Medieguru Telefon: 5383 8467 Mail: mail@medieguru.com Messenger: http://m.me/medieguru

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes