Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

De dichtstbijzijnde digitale starter zou wel eens je naaste collega kunnen zijn.  1:10 werkers in de gehandicapten zorg is digitale starter (vroeger ook wel digibeet genoemd) in de gehandicapten zorg en in 2:10 van de werkers in de ouderenzorg valt in die categorie. Binnen haar organisatie werken 14.200 medewerkers, waarvan (geëxtrapoleerd) 1000 digital starters.  Suzanne Verheijden maakte onder andere hiervan haar missie. Ze was verantwoordelijk voor innovatie bij ’s Heeren Loo en op dit moment werkzaam als Strategisch Innovatie-adviseur ’s Heeren Loo, tevens als eigenaar van Buro Strakz en als programmamanager Digitale Vaardigheden ECP en Utrechtzorg. Ze schreef een boek en schrijft aan een nieuw boek over haar passie.

Ik ken Suzanne al jaren als een uitermate gedreven ‘passionado’ die innovatief, duurzaam en vooral met een menselijk ‘oog’ kijkt naar hoe de zorg beter kan. Daarnaast verzint ze allerlei ‘truuks’ om het onderwerp aandacht te geven zoals een in-company cabaret, lanceerde ze de zorgpin en is ze ook nog eens erg grappig (sommige gesprekken tussen haar en mij wil je écht niet bij zijn ook op twitter.

Een gesprek in deze podcast-serie over de uitdagingen van de digitale veranderingen, over hoe sommigen hun werkmail laten beantwoorden door hun partner of collega, wat je er aan kunt doen, hoe er mee om te gaan.

Veel van de onderwerpen in deze podcast komen tevens aan bod in mijn jongste boek.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes