Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Church of Misery sammenligner seg selv med Motörhead og AC/DC: Følg oppskriften og ikke vik fra den musikalske grunntanken din. Stemmer det fortsatt i dag? For en del år tilbake var Helle reporter for serien “Ditt beste rockeminne” i Pyro på P3. Men når du først møter Church of Misery er det fristende å stille mer enn ett spørsmål. Hvem er deres største inspirasjonskilder? Finnes det mer enn én god doom-gitarist i Japan? Hvorfor er det så spennende å skrive tekster om seriemordere? Og hvor lenge må en øve for å lære seg Cactus’ “One Way… Or Another”? Intervjuet er spilt inn under Infernofestivalen i 2012.

Church of Misery spiller på BLÅ i Oslo, Folken i Stavanger og Hulen i Bergen henholdsvis 24., 25. og 26. oktober.

Abonner på Jernverket podkast via iTunes, Spotify, annen foretrukken podkasttjeneste eller hør den på jernverket.com. Nytt hardrockintervju hver fredag.

Church of Misery har ikke laget noen spilleliste, men du kan høre hva andre band har plukket ut ved å f følge Jernverket på Spotify.

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438! Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse på iTunes.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes