Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Klap van de Molen is een twee-wekelijkse podcast over muziek van David Achter de Molen. Elke eerste en derde woensdag van de maand een nieuwe aflevering met verse muziektips, de opvallendste actualiteiten in de muziek en een nieuwe gast.

--

Wil jij met je plaat op onze speler in de uitzending? Stuur ‘m in met een gezellig handgeschreven briefje:

Klap van de Molen

CAB-Rondom 90A

3534 BE Utrecht

--

Klap van de Molen wordt deze maanden mede mogelijk gemaakt door het Berlijnse online audiobedrijf Teufel. Teufel heeft speciaal voor luisteraars van Klap van de Molen een actie opgezet. Bij een minimale besteding van €179,99, krijg je namelijk de Teufel Pro Move in-ears cadeau. Ter waarde van wel €129,99. Gebruik de code "teufelpropod" en check de link: http://po.st/YOFrWg.

--

Alle plekken waar je deze podcast kan luisteren vind je op: www.klapvandemolen.nl

De liedjes uit de laatste vijf afleveringen vind je via deze afspeellijst op Spotify: playlist.klapvandemolen.nl

--

Heb jij een vraag of gespreksonderwerp waarvan je wil dat we hem in de podcast behandelen? Stuur een whatsapp spraakbericht naar De Kroegmobiel op nummer 06 494 222 31.

--

Deze show kun je gratis luisteren, maar is niet gratis om te maken. We betalen een jaarlijkse fee voor een muzieklicentie zodat artiesten geld voor hun gedraaide liedje ontvangen, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en stoppen vooral veel tijd in het maken van deze podcast. Als jij deze show tof vindt kun je zelf bepalen wat deze je financieel waard is. Dat kun je doen door vriend te worden van deze show. Je wordt dan onderdeel van de club en ziet patron-only posts, ontvangt stickers en t-shirts van de podcast en helpt ons met het verder ontwikkelen aan concrete doelen!

Onderdeel van de club word je op support.klapvandemolen.nl.

--

Volg Klap van de Molen op:

Facebook: www.facebook.com/klapvandemolen

Instagram: www.instagram.com/klapvandemolen

Twitter: twitter.com/klapvandemolenn

Op mijn website zie je welke podcasts ik nog meer produceer en hoe je met mij in contact kan komen: www.davidachterdemolen.com

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes