Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Tim Knol schuift aan! Samen met Tim praten we over onderwerpen als Maroon 5 bij de halftime show, de start van Kink, Satanisme en Slayer, Krezip en natuurlijk Tim’s nieuwe bluegrass project met de Boogiemen. Verder draaien we de liedjes die ons het meest opvielen deze maand.


En we introduceren uiteraard De Kroegmobiel! Dé manier om in contact te komen met ons en je vragen kenbaar te maken. Als jij een voicemail of spraakberichtje via whats-app stuurt, behandelen we je vraag de volgende editie. Dus kom maar door: 06 494 222 31


--

Klap van de Molen is de podcast over muziek van David Achter de Molen (John Coffey, TivoliVredenburg, 3FM) die elke 14 dagen verschijnt. In elke aflevering nieuwe muziektips, gesprekken met mensen uit de industrie en verslagen vanaf festivals.

--

Vind jij deze podcast tof? Ben jij een vaste luisteraar en wil je iets terug doen? Steun de podcast en word daarmee Patron! Als patron geniet je voordelen zoals inspraak in de podcast, patron-only posts, de afleveringen eerder dan de rest horen, nooit uitgezonden afleveringen luisteren en de mogelijkheid om van tevoren vragen in te dienen. Daarnaast geef je mij de mogelijkheid om deze podcast verder te ontwikkelen naar concrete doelen die ik op mijn Patreon pagina opgesteld heb. Ook kan ik dankzij deze kerngroep van vaste luisteraars de gesprekken aan blijven bieden zoals je ze nu kent, namelijk zonder tussenkomst van grote bedrijven.

Wordt onderdeel van de club op www.patreon.com/klapvandemolen

--

De laatste episodes van de podcast zijn te luisteren via: 

iTunes: bit.ly/KlapvaniTunes

Spotify: bit.ly/KlapvanSpotify

YouTube: bit.ly/KlapvanYouTube

In je browser: www.klapvandemolen.org


Volg Klap van de Molen op:

Facebook: www.facebook.com/klapvandemolen

Instagram: www.instagram.com/klapvandemolen

Twitter: twitter.com/klapvandemolenn

De nummers die je in de meest recente afleveringen hoorde, zijn te vinden in deze playlist op Spotify: bit.ly/DraaiMolen (maandelijks ververst).


Video: Niels Bourgonje

Op mijn website zie je welke podcasts ik nog meer produceer en hoe je met mij in contact kan komen: www.davidachterdemolen.com

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes