Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Pe Jonnessey îl cunosc din 2009, atunci când a fost unul din primii oameni care a văzut potențialul Partydului Kiss FM On Tour. De el mă leagă amintiri de prin cam toate colțurile țării, din toate perioadele anului, de toate soiurile posibile: de la pus lanțuri la roțile mașinii la 3 dimineața în vârf de munte pe un viscol teribil la concursuri de băut bere pe plaja din Costinești. Și ne leagă multe, foarte multe party-uri la care am lucrat împreună.

Jonnessey e un prieten pe care te poți baza, e un ardelean care nu lasă niciodată presiunea momentului să-l grăbească, dar mai cu seamă este un profesionist desăvârșit. Știe care-i treaba pe care o are de făcut și o duce la bun sfârșit cu metodă și atenție.

Ăsta e al doilea episod de podcast în care un DJ își povestește viața, după cel cu OLiX, care se pare că v-a cam plăcut și, sper eu, v-a și folosit.

Pentru mine, povestea vieții lui de DJ nu e una nouă. Am auzit-o, pe episoade, într-o mulțime de conversații pe care le-am avut de-alungul anilor împreună cu Jonnessey. Dar acum a fost pentru prima oară când am auzit-o spusă pe toată deodată, ordonată cronologic. Și mi-am dat seama că, de fapt, povestea lui este și o istorie a discotecilor și cluburilor din România post '89.

Dacă veți avea răbdare să ascultați până la sfârșit veți avea parte de un cadou: niște sfaturi gratuite de la un DJ care pune muzică din 1997. Iar sfaturile astea, după ce veți ști povestea lui, vor fi cu atât mai valoroase, pentru că se bazează pe cea mai bună școală pe care o poate avea cineva într-o meserie vreodată: experiența.

Mulțumesc, DJ Jonnessey, pentru că ți-ai povestit viața de DJ la podcastu' lu' Fințescu. 

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes