Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Derfor skal du lytte:
Går du og drømmer om, at rejse ud i verden? Har du en skaber i maven som bare lige mangler det sidste skub til, at turde tage springet? Så er dagens podcast til dig! Nikolaj Astrup er i sandhed entreprenør og iværksætter. Han formår at tænke ud af boksen, smage på livet og skabe virksomheder baseret på samarbejde, eventyrlyst og passion. Han giver i dagens afsnit vanvittigt mange gode tips og tricks til, hvordan du også kan tage springet og lade drømmene råde over frygten!

Episode 26: Podcast med Nikolaj Astrup - The Beartalk Show Podcast
Hvem er Nikolaj Astrup?
Nikolaj er skaber af Refuga, som er et “rejsebureau” for iværksættere. Gennem oplevelser, tid sammen, sparring og idéudveksling, skaber Refuga rammerne for ny udvikling på tværs af brancher. Derudover er Nikolaj iværksætter, digital nomade og familiefar.

Desuden er Nikolaj forfatter til bogen Bedre, hvor han deler hans vigtigste tips og råd til at skabe større glæde og lykke i livet.

Hvorfor er Nikolaj gæst i The Beartalk Show?
Nikolaj er pioneer indenfor den digitale normade livsstil. Hans tilgang til iværksætteri og arbejdsliv er helt unik. Alene det, at han har skabt Refuga som kredser omkring netop det digitale normadeliv og giver ham en helt særpræget tværkulturel forståelse. Nikolaj er derudover et meget interessant menneske, med en stor passion for selvudvikling. Han er eftertænksom og er dygtig til at fungere som inspirator for mennesker, som ønsker det der ‘ekstra’ i deres arbejds - og privatliv.

I dette podcast vil du blandt andet høre om:

-Hvordan du starter op som digital nomade og bedst høster frugterne ved et internationalt liv.
-Tips til hvordan du skaber dig et stærkt netværk.
-Inspiration og skarpe råd til, hvordan du bryder med normen og skaber det liv du ønsker at leve.
-Guidelines til hvordan du integrerer rejselysten med familielivet.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes