Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

Hi, wat leuk dat je (weer) luistert naar de Self Love Talk podcast! In deze aflevering ga ik in gesprek met Charlotte Labee. Charlotte is expert op het gebied van het menselijk brein en vooral hoe je jouw eigen brein gezond houdt zodat je meer in balans bent. Wist je namelijk dat je bepaalde neurale paden in jouw brein kan herprogrammeren? Met als resultaat dat je gelukkiger en gezonder bent en zo meer kan genieten van het leven. Charlotte weet hier alles van en heeft een eigen methode ontwikkeld waarmee ze iedereen kan helpen om zelf in actie te komen. Ik volg Charlotte op de voet en vind het geweldig om haar in deze podcast vragen kan stellen over dit onwijs interessante onderwerp! Aan de slag gaan met jouw eigen mindset en de controle nemen over jouw gedachtes is een hele mooie vorm van zelfliefde, want door de kennis en handvaten van Charlotte toe te passen kan je jouw leven compleet veranderen en beter voor jezelf zorgen. Luister je mee? 

Volg Charlotte Labee via Instagram @charlottelabee of via www.Charlottelabee.com | Op 10 september lanceert Charlotte haar eerste boek 'Meer gezondheid & geluk met brain balance', met dit boek kan jij zelf aan de slag en ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit. Reserveer het boek hier! 

Reserveer mijn boek 'Self Love Talk' nu: via Bol.com 

Volg mij via Instagram @healthywanderlust.nl en www.HealthyWanderlust.nl. Je mag mij naar aanleiding van het luisteren van de Self Love Talk podcast altijd een berichtje sturen, alleen maar leuk! Veel liefs, Merel  

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Show Info

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes