Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Show Info

Episode Info

Episode Info:

A Felhőjárók Drámacsoport fennállásuk óta többször felléptek a Művészetek Völgyében, rendszeres előadóknak számítanak a Summerfesten és már a Mediawave-en is, illetve idén kijutottak Zágrábba is egy fesztiválra. Mozgásszínházi előadásaikkal mindenütt óriási sikert értek el, nem véletlenül. A csoport sérült emberekből áll, vagy ahogy vezetőjük nevezi őket, felhőjárókból, akik olyan értékeket, kincseket tudnak közvetíteni, amire nagy szüksége van mindannyiunknak, az egész társadalomnak. Szélpál Stefivel, a Felhőjárók drámacsoport mozgásszínház vezetőjével beszélgetünk.

Aztán szó lesz a Nimród rovásíráskörről, amit ingyenesen tart havi egy alkalommal a Szepes Gyula Művelődési Központban Paule Attila. Hogy mire használható ma a rovásírás, és hogy mennyire nehéz megtanulni azt, arról fogjuk őt kérdezni.

Végül arról is szót ejtünk, hogy még várják a 15-20 év közötti, színészkedés iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták vagy főiskolások jelentkezését a Parkvárosi Közösségi házban a szeptember 20-án induló színjátszó csoportba. Lukács Garbiella drámapedagógus jön a részletekkel.

Read more »

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes