Stitcher for Podcasts

Get the App Open App
Bummer! You're not a
Stitcher Premium subscriber yet.
Learn More
Start Free Trial
$4.99/Month after free trial
HELP

Episode Info

Episode Info:

De scholen zijn nu ongeveer drie weken dicht vanwege het coronavirus. Iedereen probeert zijn draai te vinden. Docenten in het onderwijs op afstand. Ouders in het begeleiden van hun kinderen thuis. Hoewel natuurlijk niet alle geluiden positief zijn, horen wij in het contact met docenten en schoolleiders ook veel mooie verhalen. Dit maakte ons nieuwsgierig naar de vraag wat er zowel veranderkundig als onderwijskundig op dit moment allemaal in beweging is op scholen. En wat hiervan de moeite waard is om vast te houden wanneer de scholen straks weer open gaan. We zijn daarom samen met Eefje Teeuwisse een onderzoek gestart en hebben verschillende docenten en schoolleiders gevraagd naar hun ervaringen tot nu toe. In deze podcast bespreken we de eerste inzichten uit hun verhalen.

Eefje is adviseur vanuit haar eigen bedrijf Take a Step en vertaalt inzichten vanuit de positieve psychologie naar het onderwijs.

Ons gesprek ging al beeldbellend. De video daarvan is ook te bekijken, via youtube of onze podcastwebsite www.gespreidleiderschap.nl/podcast.

Heb je vragen of overwegingen? Mail dan naar contact@gespreidleiderschap.nl.

Muziek: "Airport Lounge" Kevin MacLeod

Read more ยป

Discover more stories like this.

Like Stitcher On Facebook

EMBED

Episode Options

Listen Whenever

Similar Episodes

Related Episodes